Finikor_logo

finikor_kammpiskuva Toiko postimies hyviä uutisia sinullekkin? Lähetimme jälleen tuttuun tapaan uusien autojen omistajille alennuskupongin ruostesuojaukseen.

 

 

Jos olet ostanut uuden auton tämän vuoden tammi- tai helmikuussa, olet oikeutettu 90€ alennukseen. Esimerkkinä tällä hetkellä Suomen ostetuimman Nissan Qashgaihin Finikor Lisäturva -ruostesuojaus maksaa alennuksen jälkeen enää 590€ tai vaihtoehtoisesti jopa vuoden korottomalla osamaksulla vain 53€/kk.  

Me tarjoamme ratkaisun autollesi viimeaikoina eri medioissa paljon julkisuutta saaneeseen ongelmaan, uusien autojen heikentyneeseen ruostesuojaukseen. Finikor -ruostesuojatuttu auto säilyy hyväkuntoisena eikä kalliita yllätyksiä pääse syntymään. Tervetuloa tekemään hyvä ja turvallinen investointi tulevaisuuteen! 

 

Isäntäkategoria: Ajankohtaista
finikor-ruoste-expertti

 

Rajaniementie 45 

84460 Ylivieska

Avoinna arkisin: 7:30 - 16:30

Puh. (044) 021 5588

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaa aika puhelimitse tai verkkoajanvarauksen kautta. Voit pyytää myös tarjouksen autosi maalipinnan- tai ruosteenestokäsittelystä.

Verkkoajanvaraus

Tarjoukset
Katso viimeisimmät tarjoukset ja hyödynnä edut varatessasi palvelua. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja hoito

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...