Finikor_logo

brilliant_plus Finikor Brilliant Plus+ -kestopinnoite on saapunut Suomeen!  

Täysin uudenlainen pinnoite saatavilla vain meiltä!

 

 

Finikor Brilliant Plus+ kestopinnoite antaa autollesi upean, kiiltävän pinnan ja saa autosi loistamaan kuin uutena. Käsittely suojaa auton maalipintaa ja tekee pinnasta vettä ja likaa hylkivän useiksi vuosiksi, takuulla.

Helpompaa autonhoitoa

Finikor Brilliant plus+ -käsitelty auto on jatkossa helppo pitää puhtaana. Kesäisin jopa pelkkä huuhtelu vedellä riittää, ja muina aikoina konepesussa autoaan käyttävä selviää edullisemmalla, harjattomalla pesulla. Hoitoaineille ei ole tarvetta. Likaa hylkivän pinnan ansiosta auto säilyy pidempään puhtaana ja näin auto kaipaa pesua jopa 20% harvemmin.

Lentäjien luottopinnoite

Finikor Brilliant Plus+ on alunperin lentokoneiden suojaksi kehitetty kestopinnoite. Suurimpien lentokonevalmistajien, kuten Boeing ja Airbus, hyväksymä tuote on läpäissyt lentokoneteollisuuden vaativat testit. Pinnoite sopii siis erinomaisesti myös Suomen vaihtelevaan ilmastoon. Autosi maalipinnan suojaksi.Ruosteenestopigmentoitu epoksipolymeeripinnoite muodostaa kiiltävän, suojaavan ja helppohoitoisen pinnoitteen maalipinnalle, entistä ympäristöystävällisemmin.

50 € alennusta, kun tilaat 31.5 mennessä!

Hyödynnä kampanjaetu toukokuun loppuun mennessä.

Käsittelyn hinnat:

Pikkuautot: alk. 310 € (normaalisti alk. 360 €)

Keskikokoiset autot: alk. 390 € (normaalisti alk. 440 €)

Isot autot: alk. 450 € (normaalisti alk. 500 €)

kevatetu

Isäntäkategoria: Ajankohtaista
finikor-ruoste-expertti

 

Rajaniementie 45 

84460 Ylivieska

Avoinna arkisin: 7:30 - 16:30

Puh. (044) 021 5588

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaa aika puhelimitse tai verkkoajanvarauksen kautta. Voit pyytää myös tarjouksen autosi maalipinnan- tai ruosteenestokäsittelystä.

Verkkoajanvaraus

Tarjoukset
Katso viimeisimmät tarjoukset ja hyödynnä edut varatessasi palvelua. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja hoito

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...