Finikor_logo

 

brilliant_plus_3d

Suuren suosion saavuttanut keraaminen kestopinnoite autosi suojaksi! Brilliant Plus+ on kehitetty pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin, joten se vastaa parhaiten autosi tarpeisiin. Mullistava kestopinnoite on saatavilla vain valtuutetuilta Finikor-liikkeiltä.

 

Kehittynein kestopinnoite

Finikor Brilliant Plus+ on markkinoiden kehittynein ja pitkäikäisin keraaminen kestopinnoite, joka antaa autollesi upean kiiltävän pinnan vuosien takuulla. Käsittely suojaa autosi maalipintaa ja tekee siitä ennennäkemättömän hydrofobisen, jonka ansiosta se hylkii vettä ja likaa vuosien takuulla. Pinnoitteen teho perustuu piipohjaisiin orgaanisiin polymeereihin (C2H6OSi)n, sekä C6H5Si(OCH3)3. Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite perustuu uusimpaan keraamiseen sukupolveen ja sen konsentraatiopitoisuus on markkinoiden suurin, jonka ansiosta autosi saa parhaan mahdollisen suojan.

Kestopinnoite muodostaa erittäin kestävän, lasimaisen suojan autollesi, joka saa auton kiillon säilymään, estää naarmuuntumista ja tekee maalipinnasta erittäin liukkaan sekä vettä hylkivän.

Finikor Brilliant Plus+ eroaa kaikista muista markkinoilla olevista kestopinnoituksista, eikä käyttämiämme aineita voi ostaa verkkokaupoista. Käsittelyaineet eroavat kuluttajatuotteista ja siksi vaativat erikoisosaamista. Kestopinnoitteemme kuuluu osana pohjoismaiseen Drop Off -ketjuun, johon luottavat niin autoalan ammattilaiset, kuin monet maailmanlaajuiset autovalmistajat. Suomessa pinnoite myydään yksinoikeudella Finikor Brilliant Plus+ nimellä.

Helpompaa autonhoitoa

Finikor Brilliant Plus+ käsitelty auto on jatkossa helppo pitää puhtaana. Likaa hylkivän pinnan ansiosta lika irtoaa helpommin ja autonhoito on mukavempaa. Jos käytät autoasi konepesussa, voit valita edullisemman harjattoman pesun. Voit myös käyttää pesussa mitä tahansa pesuaineita, sillä pinnoite kestää kaikkia yleisesti autopesussa käytettäviä kemikaaleja. Pinnoite ei siis vaurioidu esimerkiksi liuottimen käytöstä, joka on tarpeen suolan ja maantiepien poistossa. Pinnoitte antaa mekaanisen suojan hiusnaarmuja vastaan paremmin kuin vanhanaikaiset kestopinnoitteet.

"Vettä ja likaa hylkivä suoja on ennennäkemättömän pitkäikäinen".

SYITÄ KESTOPINNOITUKSEEN

 • Palauttaa autosi alkuperäisen kiillon
 • Pitkäkestoinen kiilto
 • Poistaa hiusnaarmuja
 • Helpottaa auton puhtaanapitoa
 • Jopa kolmen vuoden takuu
 • Parantaa auton jälleenmyyntiarvoa
 • Voit unohtaa vahauksen 

REILU TAKUU

 • Auton uudenveroinen kiilto säilyy koko takuuajan
 • Kestävä suoja linnunulostetta, hyönteisiä, pihkaa, happosateita, UV-säteilyä ja muita ympäristön aiheuttamia vaurioita vastaan
 • Autonpesukemikaalien sietokyky

Paranna jälleenmyyntiarvoa

Hyvin pidetty auto on helpompi myydä – parempaan hintaan. Saat käsittelystä kirjallisen todistuksen, ja takuu seuraa auton mukana omistajan vaihtuessa.

Käsittelyn sisältö

 1. Pesemme auton perusteellisesti käsin.

 2. Poistamme pinttyneen lian maalipinnan syväpuhdistuksella.

 3. Kunnostamme maalipinnan koneellisesti, mikä poistaa suurimman osan naarmuista ja eheyttää maalipintaa.

 4. Suoritamme kestopinnoituksen rajattu alue kerrallaan saavuttaaksemme juuri oikean kerrosvahvuuden.

 5. Kestopinnoitusaineiden annetaan kiinnittyä maalipintaan, jolloin muodostuu kestävä ja likaa hylkivä, kiiltävä pinta kemiallisen reaktion myötä.

 6. Lopuksi maalipinta viimeistellään käsin kiillottamalla ja annetaan kovettua ennen auton luovutusta.

 

Isäntäkategoria: Palvelut
finikor-ruoste-expertti

 

Rajaniementie 45 

84460 Ylivieska

Avoinna arkisin: 7:30 - 16:30

Puh. (044) 021 5588

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaa aika puhelimitse tai verkkoajanvarauksen kautta. Voit pyytää myös tarjouksen autosi maalipinnan- tai ruosteenestokäsittelystä.

Verkkoajanvaraus

Tarjoukset
Katso viimeisimmät tarjoukset ja hyödynnä edut varatessasi palvelua. 

Lue Lisää...

Uuden auton suojaus ja hoito

Uuden auton ostaminen on investointi, joka kannattaa turvata. Auton kori ja ulkopinta huononevat nopeasti, mikäli niitä ei suojata ajoissa.

Lue Lisää...

Auton jatkuva suojaus ja hoito

Auton säännöllinen hoito on edellytys sille, että auto kestää ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Hyvännäköisellä ja kuntoisella autolla on myös nautinto ajaa.

Lue Lisää...